top of page
vlinder

Personal Qi Coaching

"We delight in the beauty of the butterly,

but rarely admit the changes it has gone through"

Alles is energie - Qi

Hoe zou het zijn als je ontspannen en moeiteloos kunt zijn wie je bent? Dat je kijkt vanuit jezelf? Zodat je jouw volle potentieel leeft, vanuit rust en balans? Bij Personal Qi Coaching neem ik samen met jou de tijd, om bij je gevoel te komen, en daar naar te handelen. Dit kan gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke vraagstukken of andere processen die vragen om verandering in keuzes of gedrag. 

We gaan kijken hoe jou Qi-huishouding eruitziet, en aan de hand van makkelijke 'Qi-principes en -oefeningen' ga je ervaren hoe je meer balans en rust in je leven brengt. Hoe je (jouw) energie effectief en gericht in kunt zetten. Personal Qi Coaching brengt transformatie in denken en doen die invloed heeft op het dagelijks leven van jezelf en je omgeving. 

Vive Vitam! - Leef het Leven!

Bij Personal Qi Coaching zet ik Qigong-les op maat in. Ik kijk welke oefeningen jouw helpen om de verandering te maken die je wilt zijn. De één-op-één sessies bieden de mogelijkheid om af te stemmen op jouw leefstijl, niveau, specifieke behoeften en intenties. Ik zet maatwerk en de kracht van Zhineng Qigong in om jouw balans te hervinden, herstellen en behouden zodat jij vitaal, flexibel en krachtig jouw leven kunt leven. 

Balans is de sleutel

Hoe breng je lichaam en geest als eenheid in balans voordat je start met de lichaamsbewegingen? Wat is de uitgangspositie, die werkt voor jou? Ook gaan we bezig met bewustwording van energie: het Qiveld. Ik laat je energiecentra in het lichaam ontdekken die belangrijk zijn om de innerlijke balans te herstellen, te voelen en te behouden. Ook gaan we aandacht besteden aan oefeningen die het lichaam versterken, flexibel maken en die het zelfhelende vermogen activeren. 

"Beheersing van Qi wordt bereikt door beheersing van bewustzijn. 

We gebruiken bewustzijn op een zorgvuldige manier om ons leven vorm te geven en onze doelen te bereiken." 

Voor meer informatie over Personal Qi Coaching kun je contact opnemen met Rianne Brouwer-Mulder (06-81431055). 

Coach: Rianne Brouwer-Mulder

Rianne Brouwer-Mulder beoefent vanaf 2017 Zhineng Qigong. Ze werd geraakt door deze ‘meditatie in beweging’ en is zich er verder in gaan verdiepen door zelf de lerarenopleiding Zhineng Qigong te volgen. Sinds deze is afgerond geeft ze Zhineng Qigongles in de regio Apeldoorn en is ze betrokken als docente voor de opleiding tot Zhineng Qigong leraar aan de Academie voor Chinese Geneeswijze, Qing-Bai. Ook is ze leraar binnen het Zhigong Institute Europe. 

Rianne heeft een achtergrond in de sport. Na het afronden van de Academie voor Lichamelijke Oefening in 2002 was zij jarenlang werkzaam in de sportsector en de laatste jaren bij sportkoepel NOC*NSF. Tijdens haar carrière doet ze ervaring op in coaching, advies en training en vervult ze diverse interim-functies. Gelijktijdig is ze op persoonlijk vlak geïnteresseerd in, beoefent en ontwikkelt ze zich op het gebied van mindfulness, meditatie en energiewerk. Enige jaren geleden maakte Rianne bewust de keuze om haar leven een andere wending en invulling te geven. Zhineng Qigong is inmiddels onderdeel van haar levensstijl geworden, en de opgedane kennis, kunde en ervaring deelt ze graag met anderen zodat zoveel mogelijk mensen er hun voordeel mee kunnen doen.

YVtMs3ANTcWate88q%25emDQ_edited.jpg
bottom of page